tech2.dkIT konsulenter

Alle typer IT konsulenter
​Levering i Danmark og i det meste af Europa
Lokale ressourcer

tech2 database består af præ-screenede IT konsulenter og kandidater. Vi samarbejder med vores partnere om at dække behovet for ressourcer. Du vil opleve, at vi hurtigt og indenfor 10 dage præsenterer relevante og kompetente kandidater til din opgave.

Near-/Offshore konsulenter

Har du brug for kompetencer, som ikke er tilstede i Danmark i tilstrækkelig mængde, har vi leverancepartnere i en række andre lande. Konsulenterne kan arbejde lokalt i Danmark eller remote - alt efter dit behov.

Nearshore IT-afdeling

Vi kan hjælpe med at bemande din interne IT afdeling med relevante specialister. Vi kan  etablere en fordelagtig nearshore IT-afdeling. Det er en afprøvet og velfungerende konstruktion. Spørg os om mulighederne.

Udviklere og arkitekter

tech2 har udviklings- og application management konsulenter indenfor alle udviklings tools og i alle erfaringsniveauer. 

Vi skal bruger et kandidat dashboard til beskrivelse af kravene - så finder vi konsulenten.SAP

tech2 har stor expertise i at finde og levere præ-screened eksperter i SAP værktøjerne til både mellemstore og store virksomheder. Konsulenterne kan hjælpe med at implementere, vedligeholde og migrerer løsninger on premise til cloud, digitale transformation, forretningsprocesser, øget tilgang til data og business intelligence værktøjer, herunder uddannelse af medarbejdere.

Projektledere

Erfarne projektledere, product owner og Scrum masters, som kan køre dine projekter og programmer. Det gælder både mindre og mellemstore projekter. Derudover har vi tunge projektledere til store projekter, der dels kræver håndtering af forløbet fra forretnings-idé til implementeret og idriftsat system.

Infrastrukturspecialister

Højt kvalificerede tekniske eksperter, som dækker området fra Infrastruktur design, installering og til drift og support. Vores konsulenter arbejder med servere, Cloud, netværk, backup, Windows, Linux, IIS, databaser m.m.

Enterprisearkitekter

Den særlige brede rolle, som kan designe et system fra idé til afleveret implementering og kan udarbejde og præsentere overbevisende business cases og investeringsoplæg.

CIO og IT-ledere

Erfarne interim CIO'er og afdelingsledere, som kan sikre ledelsen i din IT-afdeling, når der er behov. Har du brug for hjælp til at udarbejde din digitale strategi, er dette en oplagt løsning.

Presales / IT-arkitekter

Har du brug for dygtige fagfolk på enten commercial området eller indenfor IT-arkitektur til at hjælpe med tilbuddet, kan vi hjælpe med interim assistance. Lad os tale sammen om dit behov.

Data Scientists

Har du brug for en ekstra BI-konsulent eller har du en opgave indenfor AI eller ML, så har vi konsulenten til dig. Vores konsulenter dækker alle de gængse værktøjer. Læs mere her, om vores konsulenter

IT sikkerhedseksperter

Vi har kontakt til nogle af de bedste folk på området. Det være sig, om du har brug for en CISO til at håndtere den samlede sikkerhed, eller om det er mere specifikke områder, du skal sikre. Vi dækker alle sikkerhedsområder inkl. den stigende mængde af interfaces til omverdenen, hvor brugere logger på, eller hvor der konstant udveksles data med forretningspartnere.