tech2.dk

....
tech2 - Persondatapolitik - CV database

​..
​tech2 - Personal Data policy - CV database
​....

....

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi nogle oplysninger relateret til din enhed, din browser og den måde, du navigerer på vores indhold, baseret på dit frivillige og oplyste samtykke. Vi bruger disse oplysninger til at hjælpe os med at styre vores hjemmeside og forbedre vores marketing- og kommunikationsstrategi. Da nogle af disse oplysninger i sidste ende vedrører dig, indsamles de, håndteres og sikres i overensstemmelse med lokal databeskyttelseslovgivning og pr. 25. maj 2018 med den generelle databeskyttelsesforordning, forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (GDPR). tech2 IVS er registeransvarlig for personoplysningerne (alle i GDPR's betydning) indsamlet fra hjemmesiden www.tech2.dk og dens underdomæner ("vores hjemmeside").

Når du besøger vores hjemmeside eller ansøger om jobs via vores rekrutteringssystem, indsamler vi information, som relaterer sig til din enhed, din browser og måden hvorpå, du navigerer rundt i vores website content som:

                                                                                                                                

·   Din Internet Protocol (IP-adresse)

·   Din enhedstype, browser og operativsystem

·   Din geografiske placering (land)

·   Dato og tid for dit besøg på hjemmesiden

·   Hvilke dele af hjemmesiden du besøger

·   De hyperlinks som du har klikket på

·  Det materiale du har sendt eller download fra hjemmesiden. 

Hvis du vælger at downloade vores rapporter eller anmode om nyheder kan vi bede dig om oplysninger om dit navn, e-mailadresse, beskæftigelse og firma.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Formål:

Vi bruger oplysninger, der relaterer til din enhed, din browser og den måde, du navigerer på vores hjemmesideindhold, primært til at administrere hjemmesiden og til systemadministrationsformål. Vi bruger disse oplysninger på et overordnet niveau (på en måde, der ikke længere kan relateres til dig) til webanalyse, for at hjælpe os med at træffe beslutninger i relation til det indhold, vi præsenterer, og hvordan vi præsenterer det. Hvis du vælger at downloade vores rapporter eller hvidbøger eller til at registrere dig for nyheder, begivenheder og advarsler, bruger vi de oplysninger, du giver os til at sende dig det ønskede indhold, til at kommunikere med dig (herunder, hvor du er enig i at sende dig relaterede oplysninger, der kan være af din interesse) og forbedre vores marketing- og kommunikationsstrategi. Vi kan tilpasse vores kommunikation til dig, baseret på det indhold, du tidligere downloadede eller den branche, du arbejder for, hvis du giver os disse.

Vi samler og viderebehandler oplysninger relateret til dig baseret på dit informerede samtykke og vores legitime interesse for at forbedre vores marketing og kommunikationsstrategi.


Cookies 

Cookies er små tekstfiler, der vil blive gemt i din enhed via din browser, primært for at forbedre bekvemmeligheden ved at bruge hjemmesiden, for at gøre besøget af vores hjemmeside attraktivt og for at aktivere visse funktioner. Du kan læse mere om dette i vores cookie erklæring. Webanalyser refererer til analysen af webtrafik og browsertendenser, som kan hjælpe os med at forstå, hvordan vores besøgende gennemser vores hjemmeside.


Kandidater

Her forklarer vi hvilke personlige oplysninger, vi indsamler både online og offline om potentielle kandidater/dig for vores kunder, og hvordan vi benytter de personlige data. Generelt indsamler vi information om potentielle kandidater via research af offentlig tilgængelige kanaler, som fx professionel information, som vores kandidater selv har postet om sig selv på sociale medier og på jobsider. Vi vil kontakte kandidaterne for at spørge dem, om de er interesserede i at blive kontaktet om jobmuligheder, og invitere dem til at uddybende information om sig selv og med deres samtykke verificere deres oplysninger i vores cv database med det formål at videregive informationen til vores kunder.


Hvordan vi indsamler information

Vi indsamler informationer ad mange kanaler fra offentligt tilgængelige sider på internettet. Fx søger vi på professionelle sociale netværkssider og fra job-websites med professionel information som personer poster om sig selv direkte fra dig som kandidat. Vi vil invitere dig til at bekræfte din information om dig selv, hvis vi har identificeret dig som potentiel kandidat til en stilling som vi er blevet bedt om at finde en kandidat til. Vi vil også invitere dig til at vi må opbevare dine informationer i 12 måneder i vores database med det formål at kunne tilbyde dig andre fremtidige jobmuligheder gennem din brug af vores website og din interaktion med os. Du ser måske på vores website, og vi bruger måske sporingsværktøjer til at forstå din brug af vores website. Vi vil også gemme andre informationer om vores interaktioner som fx. vores korrespondance både via mails og gennem de sociale medier



I vores database bestræber vi os på altid at indsamle følgende oplysninger:

·   Navn

·   Nuværende og forrige jobtitler

·   Nuværende ansættelse

·   E-mailadresse og mobilnummer

·   By og land

·   Fødselsdato

·   Køn

·   Statsborgerskab og evt. arbejdstilladelser

·    Sproglige færdigheder

·    Professionelle kompetencer

·    Arbejdserfaring og historie

·    Dialog mellem kandidaten og tech2 IVS

·    Uddannelse

·   Kildeangivelser, dvs. hvor information stammer fra

·   Oplysninger, der er indeholdt i dit CV, oplysninger, du giver vedrørende dine karrieremæssige interesser og andre oplysninger om dine ansættelseskvalifikationer og hvor loven påkræver det, har du givet dit udtrykkelige samtykke

·  Oplysninger, der gives fra anbefalinger


·    Enhver information du selv giver os og som er relevant for det specifikke job eller for freelancejobs eller fremtidige jobtilbud

I tilfælde af at du giver os information, som man vil anse som konfidentiel såsom videobilleder, etnicitet etc. vil vi bede dig om dit eksplicitte samtykke. Vi vil opbevare den relevante information i det omfang, samarbejdet vil kræve.


Derudover kan det for specifikke ansættelser blive nødvendigt at indsamle:

                                                                                                                                

·    Oplysninger om ydelser

·   Skatterelaterede oplysninger

·   Oplysninger om invaliditet og helbred

·   Resultater af narkotest, straffeattest og baggrundscheck

Vi bruger information om vores kandidater på følgende måde:

-   For at matche den professionelle profil har vi samlet og kategoriseret vores kandidater i en database til de stillinger vi er blevet bedt om at udfylde for vores kunder det inkluderer relateret administration såsom faktura og regninger.

-   For at kommunikere med kandidaterne om vores services. Vi informerer vores kandidater om en stilling som de måske kunne være interesseret i og vi inviterer til at komme med yderligere information om dem selv og/eller spørger efter deres samtykke for at opbevare deres profil i vores CV database med det formål at kunne videresende den til vores kunde.

-   For marketingsformål. Kandidaterne kan blive kontaktet med kommercielle tilbud eller med kampagner hvis de har accepteret at modtage sådanne mails for at monitorere vores services. Vi bruger din information til at forstå hvordan vores service bliver brugt og skabe forbedringer. Vi vil opfordre kandidaterne til at deltage i markedsundersøgelser og bruge deres feedback til at forbedre vores services for at verificere information og for sikkerheds formål 

-   Vi vil kunne bruge informationen til at monitorere de indsamlede data mht. at beskytte sikkerheden omkring vores website og vores database for at undgå misbrug af den information som den indeholder.

-  Vores leverandør sikrer, at al information bliver opbevaret efter GDPRs regelsæt



Det lovlige grundlag for databehandlingen:

                                                                                                                                

-   Samtykke eller udtrykkeligt samtykke fra den registrerede, hvor gældende ret kræver det

-   At sikre, at tech2 overholder lovkrav eller kontraktlige krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt

-   Det er afgørende og nødvendigt for den dataansvarliges legitime interesse [f.eks. at lade brugeren tilgå websitet og derved modtage de udbudte tjenester. 

                                                                                                                                

Helt grundlæggende for vores services til dig som kandidat til stillinger eller freelance roller bruger vi oplysningerne til at:

                                                                                                                                

·  Til at give dig jobmuligheder og arbejde

·  Styre timerapportering

·  Anbefale og tilbyde dig uddannelse og kurser

·  Vurdere din egnethed som jobansøger og dine kvalifikationer til stillinger

·  Til at udføre generel dataanalyse af vores registrerede job- og ansøgerdata inden for lovens rammer

·  Matche dine kvalifikationer til udbudte stillinger

Hvis vi ønsker at anvende data på anden måde, vil dette kun ske med forudgående accept fra din side.


De oplysninger, vi indsamler om dig, bliver lagret i vores CV database og i vores Customer Relations Management system (CRM). Alle data opbevares i Danmark eller i EU eller andre vestlige lande.

                                                                                                                                

Hvor længe vil vi opbevare din information?

Den information vi indsamler (navn, kontaktdata, arbejdserfaring, uddannelses-data om vores samarbejde etc.) er tilgængelig i vores database i 12 måneder fra den dato, hvor informationen blev inkluderet i vores database eller fra den dato, hvor kandidaten havde den seneste kontakt med os. Den information, vi indsamler fra din enhed, din browser og til den måde du navigerer rundt på vores hjemmesides indhold, bliver kun brugt på et overordnet niveau, på en måde så det ikke kan spores direkte tilbage til dig. Den information, du giver os, når du f.eks. downloader materiale fra hjemmesiden eller registrerer dig til at modtage nyheder og events, bliver opbevaret i 12 måneder regnet fra seneste kontakt.

                                                                                                                                

Dine rettigheder?

Du kan til enhver tid bede os om at se den information, vi har om dig, korrigere informationen, hvis den er faktuel forkert, slette dine personlige data eller begrænse brugen af dine data. 

Vi vil behandle din anmodning med respekt for at sikre, at dine rettigheder bliver behandlet korrekt. Vi vil kunne spørge dig om et bevis for din identitet for at sikre, at dine personlige data ikke bliver delt med andre end dig selv. Vi gør opmærksom på at i specielle tilfælde (såsom retslige forespørgsler) vil det ikke være muligt at efterkomme dine anmodninger.

I alle sager vil vi bestræbe os på at bevare din anmodning indenfor 30 arbejdsdage. 

                                                                                                                                

Hvordan du kan trække dit samtykke tilbage?

Hvis du har registreret dig til at modtage nyhedsbreve, kan du til enhver tid annullere din tilmelding ved at unsubscribe/afmelde e-mailen. Du kan også kontakte tech2@tech2.dk. Du kan forebygge, at du efterlader cookies i din browser-indstilling.

Du kan også fjerne cookies i din browser-indstilling.

                                                                                                                                

Datasikkerhed

Vi og vores leverandører har forskellige sikkerhedssystemer til at beskytte dine data og den information, vi opbevarer. Internettet er ikke 100% sikkert, og derfor kan vi ikke love at transmissionen af data over internettet er 100% sikkert. Vi opfordrer dig derfor til at udvise agtpågivenhed, når du bruger internettet.

                                                                                                                                

Links til andre hjemmesider

Undertiden vil vi tilbyde links til andre hjemmesider, som vi ikke kontrollerer. Hvis du har er særlig interesse eller bekymring, hvad angår den måde hvorpå dine data vil blive brugt af andre hjemmesider, råder vi dig til at læse det pågældende websites privacy statements. 

                                                                                                                                

Opdateringer af denne politik

Vi vil løbende ændre i vores databehandleraftale. Du rådes derfor til ind i mellem at tjekke vores opdateringer. Hvis vi ændrer vores politik, vil vi sende en opdateret version af dette dokument på vores hjemmeside. Den vil have en anden dato og versions nummer end nedenstående. Du rådes til regelmæssigt at kontrollere vores hjemmeside for opdateringer.

                                                                                                                                

Hvordan du kontakter os?

Du kan kontakte os hvis du har spørgsmål om vores politik eller privatlivsforhold eller kunne tænke dig en kopi af den information vi har om dig på tech2@tech2.dk eller skriv til tech2 IVS, Ryesgade 131, 2100 København Ø, Danmark.

tech2 IVS



11. September 2019

..

When you visit our website, we collect some information related to your device, your browser and the way you navigate our content, based on your voluntary and informed consent. We use this information to help us manage our website and improve our marketing and communication strategy. As some of this information ultimately concerns you, they are collected, handled and secured in accordance with local data protection laws and as of 25 June 2010. The General Data Protection Regulation, Regulation (EU) 2016/679 of 27 May 2018, 2016 (GDPR). tech2 IVS is the controller of the personal data (all in the meaning of the GDPR) collected from the website www.tech2.dk and its subdomains ("our website").



When you visit our website or apply for jobs through our recruitment system, we collect information related to your device, browser, and the way you navigate our website content:

·  Your Internet Protocol (IP address)

·  Your device type, browser, and operating system

·  Your geographic location (country)

·  Date and time for your visit to the website

·  What parts of the website you visit

·  The hyperlinks that you clicked on

·  The material you have sent or downloaded from the website.

·  If you choose to download our reports or request news, we may ask you for information about your name, email address, employment and company.


Purpose:

We use information related to your device, your browser and the way you navigate our website content, primarily to manage the website and for system management purposes. We use this information at an overall level (in a way that can no longer be related to you) for web analysis, to help us make decisions related to the content we present and how we present it. that may be of your interest) and improve our marketing and communication strategy. We can customize our communication to you, based on the content you previously downloaded or the industry you work for if you give us these.


We collect and further process information related to you based on your informed consent and our legitimate interest in improving our marketing and communication strategy.


Cookies:

Cookies are small text files that will be stored in your device via your browser, primarily to improve the convenience of using the website, to make the visit of our website attractive and to enable certain features. You can read more about this in our cookie statement. Web analytics refers to the analysis of web traffic and browser trends, which can help us understand how our visitors browse our website.


Candidates:

Here we explain what personal information we collect both online and offline about potential candidates/you for our customers and how we use the personal data. In general, we collect information about potential candidates through research of publicly available channels, such as professional information that our candidates have posted about themselves on social media and on job pages. We will contact the candidates to ask them if they are interested in being contacted about job opportunities, and invite them to elaborate information about themselves and with their consent verify their information in our CV  database with the aim of passing the information on to our customers.


How we collect information:

We collect information through many channels from publicly available pages on the Internet. For example, we search professional social networking sites and from job websites with professional information as people post about themselves directly from you as a candidate. We will invite you to confirm your information about yourself if we have identified you as a potential candidate for a position for which we have been asked to find a candidate. We will also invite you to keep your information for 12 months in our database with the aim of offering you other future job opportunities through your use of our website and interaction with us. You may look at our website and we may use tracking tools to understand your use of our website. We will also store other information about our interactions such as the interactions. our correspondence both via emails and through social media

                                                                                                                                

In our database, we strive to always collect the following information:

                                                                                                                                

·   Name

·   Current and previous job titles

·   Current employment

·   Email address and mobile number

·   City and country

·   Date of birth

·   Gender

·   Citizenship and, if necessary, the right to Work permits

·   Language skills

·   Professional competencies

·   Work experience and history

·   Dialogue between the candidate and tech2 IVS

·   Education

·   Source entries, i.e. the source of the source, the source of where information comes from

·   Information contained in your CV information you provide regarding your career interests and other information about your hiring qualifications. and where the law so requires, you have given your explicit consent

·   Information provided from recommendations

·  Any information you provide to us yourself and relevant to the specific job or for freelance jobs or future job offers


In case you provide us with information that one will look like confided such as video images, ethnicity etc. we will ask you for your explicit consent. We will keep the relevant information to the extent that cooperation will require.


In addition, for specific recruitment, it may be necessary to collect:

                                                                                                                                

·    Information on services

·    Tax-related information

·    Information on disability and health

·    Results of drug testing, criminal record and background checks


We use information about our candidates as follows:

                                                                                                                                

-   To match the professional profile, we've compiled and categorized our candidates in a database for the posts we've been asked to fill in for our customers it includes related administration such as invoice and bills.

                                                                                                                                

-   To communicate with the candidates about our services. We inform our candidates about a position that they might be interested in and we invite to provide additional information about themselves and/or ask for their consent to keep their profile in our CV database with the aim of being able to forward it to our customer.

                                                                                                                                

-   For marketing purposes. Candidates may be contacted with commercial offers or with campaigns if they have agreed to receive such emails to monitor our services. We use your information to understand how our service is being used and creating improvements. We encourage candidates to participate in market research and use their feedback to improve our services to verify the information and for security purposes.

                                                                                                                                

We will be able to use the information to monitor the collected data map to protect the security surrounding our website and our database to avoid misuse of the information it contains.

Our supplier ensures that all information is stored according to the GDPR regulatory framework.



The legal basis for the processing of data:

                                                                                                                                

-   The consent or explicit consent of the data subject, where applicable law so requires

-    To ensure that tech2 complies with legal or contractual requirements or a requirement necessary to conclude a contract

-    It is essential and necessary for the legitimate interest of the controller [e.g. to allow the user to access the website and thereby receive the services offered.


Basically, for our services to you as a candidate for posts or freelance roles, we use the information to:

                                                                                                                                

·   To give you job opportunities and work

·   Manage hour reporting

·   Recommend and offer you training and courses

·   Assess your suitability as a job applicant and your qualifications for positions;

·  To carry out general data analysis of our registered job and applicant data within the framework of the Law;

·  Match your skills for job vacancies

·  If we want to use data otherwise, this will only be done with prior acceptance by your part.


The information we collect about you is stored in our CV database and in our Customer Relations Management system (CRM). 

                                                                                                                                

All data are stored in Denmark or in the EU or other Western countries.


How long will we keep your information?

                                                                                                                                

The information we collect (name, contact data, work experience, training data on our collaboration, etc.) is available in our database for 12 months from the date on which the information was included in our database or from the date on which the candidate had the latest contact with us. The information we collect from your device, your browser and to the way you navigate our web site's content is only used at an overall level, in a way that it cannot be traced directly back to you. The information you provide to us when, for example, you are not going to be a member of the European Union. Downloaded material from the website or registers you to receive news and events will be stored for 12 months from the latest contact.


Your rights?

You can ask us to see the information we have about you at any time correct the information if it is factually incorrect, delete your personal data or limit the use of your data.

We will treat your request with respect to ensure that your rights are properly processed. We will be able to ask you for proof of your identity to ensure that your personal data is not shared with anyone other than yourself. We would point out that in special cases (such as judicial enquiries) it will not be possible to comply with your requests.


In all cases, we will endeavor to maintain your request within 30 business days.

                                                                                                                                

How can you withdraw your consent?

                                                                                                                                

If you have registered to receive newsletters, you can cancel your registration at any time by unsubscribe/unsubscribe. You can also contact tech2@tech2.dk. You can prevent you from leaving cookies in your browser setting. You can also remove cookies in your browser setting.

                                                                                                                                

Data security:

                                                                                                                                

We and our suppliers have different security systems to protect your data and the information we store. The Internet is not 100% safe and therefore we cannot promise that the transmission of data over the Internet is 100% safe. We, therefore, encourage you to exercise vigilance when using the Internet.

                                                                                                                                

Links to other websites:

                                                                                                                                

Sometimes we will offer links to other websites that we do not control. If you have is of particular interest or concern as to the way your data will be used by other websites, we advise you to read that website's privacy statements.


Updates to this policy:

                                                                                                                                

We will constantly change our data processor agreement. You are therefore advised to enter between checking our updates. If we change our policy, we will post an updated version of this document on our website. It will have a different date and version number than below. You are advised to regularly check our website for updates.

                                                                                                                                

How do you contact us?

                                                                                                                                

You can contact us if you have questions about our policy or privacy relationship or would like a copy of the information, we have about you on tech2@tech2.dk or write to tech2 IVS, Ryesgade 131, 2100 Copenhagen Ø, Denmark.

Tech2 IVS

                                                                                                                                

11 September 2019

....