tech2.dk
​Data Scientists
​& BI konsulenter

Data gemmer ofte på et stort potentiale


Hvad tilbyder vi?

Ved at  bruge vores erfarne Data Scientists indenfor Business Intelligence, Artificial Intelligence og Machine Learning, får du mulighed for at fokusere optimalt i din forretning. 

I samarbejde med dig kan vores Artificial Intelligence Advisory finde netop de områder, hvor dine data indeholder interessant viden og identificere metoderne, der kan aktiverer data og realisere konkrete fordele og effektiviseringer. 


Artificial Intelligence

Udvikling af systemer, som kan udføre opgaver, der normalt kræver menneskelig intelligens. Det kan være intelligent reaktion på visuelle indtryk, stemmegenkendelse, beslutningstagen og oversættelse mellem forskellige sprog. 

Machine Learning

Udvikling af algoritmer og statistiske modeller, som gør det muligt for et computersystem effektivt at udføre specifikke opgaver uden explicit  instruktion, men istedet beroende på mønstre og inferens. Machinelearning indgår som del af Artificial Intelligence. 

Data Warehouse

Samling af elektroniske data fra forskellige kilder i virksomheden, som ellers er opbevaret, så sammenligning og analyse har været besværlig eller utilgængelig. I data warehouse't  organiseres data, så de  giver mulighed for at lave rapporter og analyse af data.

Business Intelligence

Den primære grund, til at virksomheder anvender BI, er behovet for overblik og sammenhæng i virksomhedens data. 

Business Intelligence Intelligence er digital analyse, sammenligning, konsolidering og præsentation af virksomhedens data. Data Warehouse er en del af Business Intelligence. 

Indsigt er første skridt

Vi hjælper vores kunder med at styre forandringsprocessen, få indsigt og optimere profitabiliteten.


Uanset om man taler om BI, ML eller AI kompetencer, så går det ud på at levere den forretningskritiske indsigt, som muliggør en bedre og hurtigere beslutningsproces. 

Hver dag gør vores konsulenter en forskel som drivkraft i innovations-, indsigts og forandringsledelsesprocesser i alt fra store offentlige projekter til mindre og mellemstore virksomheder.


Data Science er at transformere data til relevant indsigt med mulighed for at indbygge forudsigelser på baggrund af kendte mønstre.


AI, ROBOTICs – BI, Analytics

Vi har en enkel strategi.


Vi tror på, at de mest interessante projekter tiltrækker de bedste hjerner, at de bedste hjerner producerer de bedste resultater, som vores kunder igen omtaler, deler og diskuterer. Det giver os adgang til nye spændende og udfordrende kunder.


tech2's konsulenter har leveret indsigt til mere end 75 spændende kunder. De tæller nogle af Nordens største, mest komplekse og krævende virksomheder.

Vores konsulenter

45 konsulenter

Som full service udbyder af business intelligence og analytics kan vi håndtere alt fra rådgivningsydelser til levering af Artificial Intelligence projekter. Vi har altid en Data Scientist som passer til din opgave.


18 års erfaring

Vi har ikke specifik branchefokus, men vores konsulenter har stor erfaring, og i samarbejde med kunderne kan vi løse opgaver i alle brancher og skabe den rigtige indsigt.


Flere Ph.d.'er

Vi har et højt akademisk niveau, og det er lykkedes os at tiltrække og beholde de bedste hjerner på de området.


Tools

Business Intelligence
Data Warehouse
Analytics
Business Intelligence

Microsoft PowerBI 

SAS Visual Analytics (Viya) 

SAS Enterprise Guide 

SAS Web Report Studio 

Tableau  

Business Objects 

QlikView


Data Warehouse

Microsoft SQL Server 

Microsoft Azure SQL DW 

SAS DI-studio  

Informatica
  Analytics

  Microsoft Cortana Intelligence Suite 

  Microsoft Azure ML  

  Microsoft Cognitive Toolkit 

  SAS Enterprise Miner  

  Python 

  Spark 

  Tensorflow 

  Scala 

  Matlab